11 Ocak 2008 Cuma

Cüzdanları ve algıları tepetaklak eden 10 ikon! -WHOP-


MSN

1990'larda ortaya çıkan bu fenomen insanları yemeklerinden uzaklaştırmış, uykularını azaltmış, ağızlarından tek sözcük çıkmadan iletişim kurmalarını sağlamıştır. Teksas'ı İstanbul'a bağladıktan sonra, Berlin üzerinden kesintisiz bir hat çeken MSN, Avustralya'nın ücra kasabalarından birinde sonlanır. Bu sadece tek bir konuşmanın, on saniye içinde kapladığı alanı gösterdiğine göre, MSN'in çapı Pi sayısından uzun olabilir. FYI, hpmz msn'i svyrz =D

Diesel
Kate Moss’tan sonra dar kesim bir markanın moda olacağına kimse inanmamıştı. Diesel cüzdanlarda büyük çukurlara sebep olmayı başararak hepimizin gardrobuna girdi. Yırtık jean modası geçmezse otuz yıl daha bu kotları giyebiliriz.

World of Warcraft
Önümüzdeki yüzyıl sonlarında, hayatın sekizinci boyuta geçmesinin hemen ardından, joystick’lerin ve koltuğun kenarında biriken şişelerin, Voltran tarafından imha edilmesi bekleniyor. Lütfen televizyonlarınızı güvenle kapadığınızdan emin olduktan sonra kanapeleri terk edin!

Nokia
Kedinin miyavlaması, arabanın egzozu, Nokia’nın sesi. Dünyanın neresine giderse gitsin kendisi pek popüler. Etrafında tuşlarına basmak isteyen hayranları birikir. Fazla imza vermekten GPS sisteminin yorgun düştüğü söylenir.

Adidas
Üç çizgi görünce Apaçi sandılar, siyah beyaz olunca Beşiktaşlı dediler, ilk harfleri yüzünden pazarda bile sattılar. Bunların hiçbiri Adidas’ın umrunda değil, kendisi David Beckham’ın varisi olur.

Granny Smith
Tenisçi ismine benziyor, İrlandalı bir dük de olabilir. Belki biraz hayalperestseniz Vin Diesel’in son filmlerinden biri olduğunu iddia edebilirsiniz. Oysa kendisi yalnızca bir elma. Yeşil, pahalı ve sulu olan cinsinden. Ağustosta başınıza düşerse ekime kadar saklayın.

Mac
Şimdi beyinleriniz sizi otomatik olarak elma şekilli bilgisayarlara koşulladı. Oysa biraz güzelleşme meraklısı olanlar iyi bilir, Mac bir kozmetik markasıdır. Dünyada başka biçbir farda olmayan renkleri üretir, rujları parlatır ve kirpikleri uzatır. Öğlen tatilinde uğrarsanız gece makyajınızı aradan çıkarabilirsiniz.

Starbuck’s
Bir cadde üstünde en az dört bakkal olurdu, şimdi hepsi yerlerini Starbuck’s zincirine bıraktı. Karton bardakların girmediği ofis, kampüs hatta mutfak kalmadı. Yakında Starbucks’larda briç turnuvaları düzenlenirse şaşırmayın!

Facebook
Herkes yazdı çizdi, ilkokul arkadaşlarıyla buluştu, resimler ekledi, yan masalara yollanan birkaç sanal içecek yüzünden kimse yasaları çiğnemedi. 23485674 no’lu üye kendi sayfasına listelerini yükledi, en sevdiği filmleri oylattı, hayali hayvanlarını besledi. Dedikodular en yüksek seviyede yayıldı, sırlar ortaya çıktı, video yayınları yapıldı. Bugün aldığımız son habere göre Türkiye network’ündeki arkadaş listelerinin tavan yapması beklenmekte!

MTV
Rolling Stone döneminde Mick Jagger’in son sevgilisini öğrenmek için bir ay beklemek gerekirdi. Şimdi kimsenin meraklanmaya vakti yok. MTV’den kısa haberler kuşağında herşeyi bulmak mümkün. Parti videolarını yollamayı deneyin, yeni sezon Ashton Kucher aranıyor.

Hiç yorum yok: